23-26 Nisan tarihleri arasında Milano’da düzenlenecek olan İ-Saloni 2020 Uluslararası Mobilya Fuarı için Atakan Turizm tarafından ‘Kaya Metal İtalya Mobilya Fuar Gezisi’ düzenleniyor. 20 Mart’ta erken kayıt avantajlarının son bulacağı Fuar Gezisi için Yenişehir Havaalanında özel uçak kaldırılacak. İnegöl’de açıklanan en ucuz programı kendilerinin yaptığını belirten Atakan Turizm sahibi Atakan Altınkaynak, İnegöllü mobilyacıları Milano’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

YENİŞEHİR’DEN ÖZEL UÇAKLA GİDİLECEK

İ-Saloni 2020 Uluslararası Mobilya Fuarı için Yenişehir’den tek özel uçakla tur programını kendilerinin düzenlediğini ifade eden Atakan Altınkaynak, “Mobilyacılarımız için Yenişehir Havaalanından Milano Mobilya Fuarı için özel uçakla tur düzenlemeyi bir gelenek haline getirmiştik. Bu yılda İnegöl’den Yenişehir Havaalanından özel uçak kaldıracak olan tek turizm firması biziz. İnegöl’den THY aracılığıyla tek özel uçak kalkacağı ve sınırlı sayıda olan kontenjanımız için erken kayıt avantajlarından İnegöllü mobilyacılarımızın yararlanmasını istiyoruz. Bu nedenle mobilyacılarımızı 20 Mart tarihine kadar başvurularını yapmalarını bekliyoruz” dedi.

KAYA METAL AKSESUAR DESTEĞİ; EN UCUZ PROGRAM BİZDE!

İnegöl merkezli turizm acenteleri arasında açıklanan en ucuz tur fiyatının kendilerinde olduğunu belirten Atakan Altınkaynak, “İnegöl’de turizm acenteleri tarafından açıklanan tur programları arasında en ucuz fiyatı biz verdik. Erken kayıt avantajlarından yararlanacak olan mobilya firmalarımıza, turumuza sponsor olan Kaya Metal firması sayesinde kişi başı 1200 Euro fiyatlandırması yaptık. Kaya Metal firması tarafından İnegöllü mobilyacılarımızın bu mobilya şöleninden istifade etmesi için gerekli tüm desteği vermiştir. Bu nedenle, turumuz diğer firmalarınkine nazaran daha ucuzdur. Aslında Yenişehir Havaalanından bu tur için özel uçak kaldırmak oldukça maliyetli bir iştir. İnegöllü mobilyacılarımız İ-Saloni 2020 Uluslararası Mobilya Fuarına gitmeleri için yaptığımız bu ‘Kaya Metal İtalya Mobilya Fuar Gezisi’ne katkı sunan ana sponsorumuz Kaya Metal’e ve alt sponsorumuz Larexdesign firmasına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim