Özel Altın Nesil Oku


Özel Altın Nesil Okulları Anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalarla, yıl sonu gecesi düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu gecede öğrenciler, sergiledikleri birbirinden güzel gösterilerle büyük ilgi topladılar.

Öğretmenleri Ege Babacan, Şenay Aygün ve Mine Ataç’ın rehberliğinde geceye hazırlanan öğrenciler, program öncesinde heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Altın Nesil Okulları çok amaçlı salonunda gerçekleşen programda öğrenciler, Müzik Öğretmeni Özkan Çavuşoğlu’nun rehberliğinde eğlenceli şarkılar söyleyerek, ailelerini coşturarak, daha programın başında büyük alkış aldılar.

Yıl boyunca İngilizce Öğretmenleri Burcu Kılıç ve Gülcan Karakaş’ın rehberliğinde yaptıkları İngilizce çalışmalar sonucunda bir gösteri hazırlayan minik öğrenciler, bu gösteride Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını bir kez de İngilizce olarak sahnede canlandırdılar.

Yıldızlar, Deniz Yıldızları ve Uğur Böcekleri gruplarının sundukları rontlarla devam eden program, öğrencilerin yıl içinde çekilen fotoğraflarının sunumuyla renklendi.  İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan öğrenciler, sundukları Harmandalı gösterisi ile ayakta alkışlandılar.

Programın sonunda annelerine şiirler okuyan öğrenciler, onlara duygulu anlar yaşattı. Şiirlerin ardından annelerini sahneye davet eden öğrenciler, onlara küçük hediyeler de vererek Anneler Günü’nü bir kez daha kutlamış oldular.

Ana sınıfı programı ile ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Toker, okul öncesi eğitimin önemine bir kez daha dikkat çekerek, öğrencilerin bedeni ve zihni gelişiminin, özellikle beyin gelişiminin büyük bölümünün bu dönemde tamamlandığını bu nedenle okul öncesi eğitiminin ileriki yaşlarda davranışlarda etkili olduğunu belirterek “Burada eğitimin temeli atılmaktadır. Okul öncesi eğitim alan öğrencilerin, bu eğitimi almayanlara göre daha başarılı oldukları görülmektedir. Bu programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek, geceyi hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip, çiçekler verdi.

 

Editör: TE Bilişim