Yeniceköy Mahallesi ve Yenice OSB’de faaliyet gösterecek MOBESE’nin yapılmasında emeği geçenlere Kaymakam Şükrü Görücü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 
Yeniceköy Mahallesi ve Yenice OSB'yi kapsayan, 3 tanesi Plaka Tanıma Sistemi (PTS) olmak üzere toplam 41 adet MOBESE kameraları, İnegöl Belediyesi, Yenice OSB ve Yenice OSB'de bulunan Sanayicilerin katkıları ile tamamlanarak, İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde devreye alındı.
İnegöl Belediyesi, Yenice Organize Sanayi Bölgesi ve Jandarma Komutanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Yeniceköy Mahallesindeki ile Yenice OSB’deki farklı noktalara, huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçluyla mücadelede daha etkin kullanılabilmesi amacıyla 41 adet kamera kuruldu. 
Düzenlenen kahvaltılı programla MOBESE’nin kurulmasında emek ve destekleri olanlara Kaymakam Şükrü Görücü tarafından plaket takdim edildi. 
Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay, “Komutanımızdan böyle bir talep geldi. Bizde değerlendirdik ve yönetimimiz uygun gördü. Maddi ve manevi olarak destekte bulunduk. Aynı zamanda burada fabrika sahibi olan arkadaşlarımız kendileri bireysel olarak da destek verdiler. Yeniceköy Mahallemize ve Organize Sanayi Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim