İnegöl Emniyet Müdür

İnegöl Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde beraberindeki emniyet mensupları ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
Emniyet Amiri Alaattin Demirci ve bazı polis memurlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, Polis Teşkilatının 167'nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle yapılan etkinlikler çerçevesinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Bu münasebetle, daha önce görevi başında şehit olanları rahmetle anıyoruz. Belediye Başkanı ve teşkilatına, Emniyet Müdürlüğüne verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Fedakarane bu görevi yerine getiren Polis Teşkilatı mensuplarını kutluyorum. Bu işler ciddi fedakarlık gerektiriyor. Bu sene Emniyet Müdürlüğümüz Polis Haftası nedeniyle farklı etkinlikler düzenledi. Hep beraber açtığımız sergi bana göre çok güzeldi. İnegöl'ün kültürel hayatına katkı sağladı. Önümüzdeki hafta bir dizi etkinlikler daha düzenlenecek. İnegöl, il gibi bir ilçe. Personel ve malzemelerinin yeterli sayıda olmamasına rağmen arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile huzurlu, sakin bir ortam var. Temennimiz bunun artarak devam etmesidir" dedi.
MOBESE sistemi ile alakalı da bilgi veren Aktaş, "Mobese sistemi ile alakalı yakın bir zamanda inşallah ihaleye çıkacağız. Cadde ve sokaklardaki altyapı ve üstyapı çalışmaları ile beraber merkez Mobese sistemi ile alakalı olmak üzere iki konu var. Vergi Dairesinin yan tarafındaki alana yapılacak binayla merkezimizi oluşturacağız. Sistem kapsamında 96 kamera olacak. Projemizi emniyete oluşturduk. Yakın zamanda ihaleye çıkacağız" ifadelerini kullandı.
Müdür Öztabak, ziyaret sırasında Başkan Aktaş’a çiçek takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim