Evli, 2 Çocuk Babası

-Evli, 2 Çocuk Babası Serdar Ç., “Ölümümden kimse sorumlu değil” Notunu Bırakarak İntihar Etti-
"ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR!"
Mahmudiye mahallesi Mobilyacılar Sanayi Bölgesi 7'nci mobilya sokakta faaliyette bulunan bir döşemecide meydana gelen olayda, bir kişi kendini kablo ile asarak hayatına kıydı. Yanında bulundurduğu kesme tabir edilen tüfekle intihar etmeyi düşünen ve sonradan fikir değiştiren 30 yaşındaki mobilya işçisi, “Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ben size layık bir evlat olamadım. Beni köyüme gömün, aileme ve çocuklarıma iyi bakın” yazılı notu bırakarak, kendini kablo ile tavana asarak canına kıydı.
Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında 7'nci mobilya sokakta faaliyet gösteren bir koltuk döşemecisinde meydana geldi. Sabah saatlerinde babasının arkadaşına ait işyerine giden 30 yaşındaki Serdar Ç., iş yerinde kimsenin olmadığı sırada intihar etti.
SİLAHLA İNTİHARDAN VAZGEÇİP KENDİNİ KABLO İLE ASTI
Yanında getirdiği kesme tabir edilen tüfekle intihar etmeyi düşündüğü tahmin edilen mobilya işçisi, sonradan karar değiştirerek, döşeme atölyesinin deposunda bulduğu kabloyu tavana bağladı.
AİLEME VE ÇOCUKLARIMA İYİ BAKIN
Serdar Ç. ''Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ben size layık bir evlat olamadım. Beni köyüme gömün, aileme ve çocuklarıma iyi bakın” yazılı notu bırakarak, tavana astığı kablonun ilmiğini boynuna geçirip, kendini asarak canına kıydı.
Dükkana ilk olarak gelen işyeri sahibi, Serdar Ç.’nin tavana asılı cansız cesedini görünce  şok geçirdi. Kısa bir şaşkınlığın ardından durumu hemen polise ve 112 Acil Servise bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki  sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede Serdar Ç.’nin hayatını kaybettiğini tespit ederken, emniyet ekipleri de olay yerinde geniş  güvenlik önlemleri aldılar.
AİLESİ YIKILDI 
Olayı duyarak işyerine gelen Serdar Ç'nin ailesi, fenalaştı. Herhangi bir ruhsal sorunu olmadığı belirtilen Serdar Ç'nin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının gerekli  incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. İnegöl’e bağlı Tokuş köyün nüfusuna kayıtlı olan 2 çocuk babası Serdar Ç.’nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
ARKADAŞLARINA MESAJ ATMIŞ
Mobilyacılar Sanayi Bölgesinde başka bir mobilyacıda çalıştığı belirtilen, zaman zaman babasının arkadaşının dükkanına giderek, orada çalışan arkadaşlarına yardımcı olan Serdar Ç.'nin, dün sabah saatlerinde henüz işyerine gelmemiş olan arkadaşlarına mesaj attığı da öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim