MOBİLYA ŞÖLENİ BAŞLIYOR

5-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 44. MODEF Expo İnegöl Mobilya Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl, ürünlerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturuyor. 44. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı 10 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

OTELLER DOLDU

Fuar nedeniyle İnegöl’de merkezdeki otellerin doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

Beklentinin yüksek olduğu fuar, Cumartesi günü sona erecek. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun bir şekilde ziyaret etmesi beklenen fuarın açılışı Pazartesi günü yapılacak. Açılış ise İnegöl ve Bursa protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Koronavirüs tedbirlerinin yoğun bir şekilde uygulanacağı fuarda, kapı girişlerinde ziyaretçilerin HES kodlarına bakılarak ateşleri ölçülecek ve maskesiz ziyaretçiler fuar alanına alınmayacak.

MOBİLYAYA DAİR HERŞEY

Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF 2020; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.

Editör: TE Bilişim