Bursa Emniyet Müdürl


Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro ekipleri tarafından, İnegöl ve Osmangazi’de  iki depoya gerçekleştirilen operasyonda, mobilya ve banyo dolaplarının içine gizlenmiş toplam 33 bin 130 paket kaçak sigara ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. 

Doğu illerinden getirilen kaçak sigaraların piyasaya sürüleceği ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro ekipleri harekete geçerek, Bursa’nın merkez ilçesi Osmangazi’nin Bağlarbaşı mahallesi ile İnegöl mobilyacılar sanayi bölgesinde bir depoya baskın düzenlediler.

Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı mahallesi'nde bir depoya baskın düzenleyen ekipler, 13 bin 130 paket bandrolsüz sigara ele geçirdikten sonra  soruşturmayı derinleştirerek, İnegöl mobilyacılar sanayi bölgesinde de bir depoya baskın düzenlediler. Yapılan bu baskında ise, depodaki mobilya ve banyo dolaplarının içine gizlenmiş 20 bin paket kaçak sigara daha ele geçirdiler.

Olayla ilgili, 39 yaşındaki Şakir P., 36 yaşındaki Yusuf L. ve 27 yaşındaki Bekir Ö. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim