İnegöl Marangozlar v

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 03-08 Nisan 2012 tarihleri arasında organize edilen MODEF İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan Nisa Koltuk tarafından üretilen kumandalı ve motor gücüyle çalışan köşe takımının yurt çapında büyük ilgi gördüğünü bildirdi.
Nisa Koltuk firması tarafından üretilip, MODEF 2012’de sergilenen uzaktan kumandalı, motor gücüyle çalışan Köşe Takımının, MODEF Fuarının en ilgi çeken ve en iyi tasarım modeli olduğunu ve  bu ürünün Dünya’da bir ilk olma özelliği taşıdığını belirten Başkan Özcan Ayhan, “Dünya’da ilk olma özelliği taşıyan bu ürün, ulusal haberler de yer alarak hem İlçemizi hem de MODEF Fuarının adını bir kez daha duyurmaya vesile olmuştur. Bu ürünü üreten Nisa Koltuk  firmasının, Odamıza kayıtlı bir firma olması bizleri memnun etmiş ve bu çalışmalarını takdirle karşılamamıza sebep olmuştur. Biz de Oda yönetimi olarak MODEF Fuarında sergilenen ve en dikkat çekici  ürün olarak göze batan bu  ürün için bir ödül vermek istedik ve bu amaçla Nisa Koltuk firmasını ziyaret ederek, takdir plaketimizi takdim ediyoruz ve  başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.
Mobilyacılar Odasının ilginin verdiği desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade eden Nisa Koltuk firmasının ortaklarından İbrahim Eligür ise, “Çalışmalarımızın geliştirilerek artmasına vesile olacak bir ödülü bizlere layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Aldığımız bu ödül bizi daha çok araştırmaya, yeni ürünler geliştirmeye itecektir” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim