İnegöl Mobilyacılar Odası ile Şimşek Ekomar AVM arasında alışveriş protokolü imzalandı.
İnegöl Mobilyacılar Odası, Şimşek Ekomar AVM ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında, Mobilyacılar Odası üyeleri ve ailelerinin yapacağı market alışverişinde perakendede yüzde 5, toptanda yüzde 1 indirim uygulanacak.


İNDİRİM UYGULAYACAĞIZ
Yapılan protokol ile alakalı açıklama yapan Şimşek Ekomar AVM Genel Koordinatörü Servet Koçan, “Mobilyacılar Odamız bizden böyle bir talepte bulundu, bizde yönetim kurulumuzda bu talebi değerlendirdik. Olumlu bir karar aldık. Nasip olursa bundan sonraki süreçte İnegöl Mobilyacılar Odası üyelerine ve ailelerine anlaşmış olduğumuz koşullarda indirim uygulayacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


BİRÇOK KONUDA ANLAŞMA YAPTIK
İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise yapmış olduğu açıklamada; “Üyelerimize 2020 yılı içerisinde gıda, eğitim, sağlık ve akaryakıt olmak üzere birçok konuda özel anlaşmalar yaptık. Bugünde gıda üzerine Şimşek Ekomar AVM ile ikili bir protokol imzaladık. Bu vesile ile üyelerimize anlaşmış olduğumuz koşullarda indirim uygulanacak. Hem Ekomar’a hemde üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim