CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İlçe teşkilatıyla birlikte Ertuğrulgazi Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İnegöl programına Ertuğrulgazi Mobilya Caddesindeki esnaf ziyaretiyle başladı. Ziyarete İlçe Başkanı Kemal Torun, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Üyesi Erkan Dönmez de katıldı. Esnaflar ziyaret esnasında sıkıntılarını anlattı. Esnaflar, hammadde fiyatlarındaki artışının mobilya fiyatlarına yansımasından dolayı, hammadde dahi bulamadıklarından ve hükümetin bu konuda kendilerini yalnız bırakmalarından dert yandılar. Sorunlar çözülmezse ileriki dönemlerde mobilyacıların daha büyük sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdiler.
Aydın, daha sonra Alibeyköy mahallesine gitti. İddiaya göre Alibeyköy mahallesinde 2 yıl önce "köyün sokaklarına parke taşı döşeyeceğiz" diye bırakılan taşların hala yol kenarlarında durduğu ifade eden Aydın, “Her yer toz toprak içinde. Köylülerimiz 2 yıl önce seçim vaadinde bulundukları sözlerin bir an önce tutulmasını bekliyor” dedi.

Editör: TE Bilişim