Ziyarette bir açıklama yapan Komitenin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Adalıman, amaçlarının perakendecilik mesleğine verilen değerin arttırılmasına yönelik faaliyetler icra etmenin yanı sıra, mobilya perakendeciliğinin bölgesel ve ulusal anlamda gelişmesine, mesleğin saygınlığının arttırılmasına, perakendecilik mesleğini icra edecek yeni neslin ahlaki ve geleneksel değerlerini koruyan, teorik bilgi birikimine sahip, donanımlı çalışanlar olmasına katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Komitenin birliktelik ve dayanışma içinde hareket ederek, çalışanların özgüvenini artıracaklarını belirten Adalıman, bu oluşumla firmaların kalifiye personel istihdam etme sürecini hızlandırmada aktif rol oynayacaklarını belirtti.

Ziyarette söz alan MOBİPAK Basın Sözcüsü Sebahattin Pekdemir ise; Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik buhrandan dolayı milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlere istinaden, komitenin kuruluşunun doğru zamana isabet ettiğini belirterek, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın konuya karşı gösterdikleri duyarlı davranıştan ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Oluşumun İnegöl’ün ihtiyacı olan potansiyele sahip olduğunu ve bu anlamda ciddi bir boşluğu dolduracağını düşündüğü belirten Başkan Yavuz Uğurdağ ise, bu anlamda İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak komitenin faaliyetlerini destekleyeceklerini söyledi.

Ziyaret sonrası Mobiliyum Perakendeciler Komitesı yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Uğurdağ, gelen hediyeleri kabul ettikten sonra komite üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim