5 Ekim’de kapılarını açacak olan 41. Mobilya Fuarı (Furniture Fair) için tanıtım atağına geçildi. Pandemi sürecine rağmen, ziyaretçi sayısında büyük bir katılımcı sayısına ulaşmak isteyen fuar şirketi, reyting rekorları kıran diziler ve programlara reklam verdi.

Türkiye’deki sektörünün öncüsü olan İnegöl’deki mobilyacıları, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturacak 41. MODEF 2019- Mobilya Fuarı kapılarını 5 Ekim’de açacak.

5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 44. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı için yapılan tüm hazırlıklar tamamlandı.

DEV TANITIM

MODEF tarafından tüm ulusal ve uluslararası görsel ve yazılı medya da tanıtım yapılırken, reyting rekoru kıran dizilere ve programlara reklamlar verildi.

FUARA TALEP YAĞIYOR

Konu hakkında açıklama yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı ve MODEF Fuarcılık Şirketi Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Türkiye’nin önde gelen medya kanallarında canlı yayınlara katılarak tanıtımlarımızı yaparken bir yandan da gerek sosyal medya platformlarında gerekse birçok bölgede billboard vb. fiziki reklam ürünleriyle organizasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi İnegöl’ün, Türkiye’de mobilyanın başkenti oluşu ortaya koyulan bu çabalar sayesinde gerçekleşiyor ve gerek şehrimizin gerekse üreticilerimin, bu emek ve çabalarının sonucunu İnegöl Mobilya Fuarında bir kez daha alacaklarına inanıyoruz. Fuarların serbest olmasına rağmen birçok fuar organizasyonu iptal edilirken, İnegöl Mobilya Fuarımız gerek katılımcılarımız gerekse yurtiçi ve yurtdışından oluşan ziyaretçi talepleriyle bir kez daha sektöründe ilgi odağı olduğunu ispatlamış bulunmaktadır. Gerçekleştireceğimiz fuarımızda misafirlerimize sunacağımız kalite ile bu beklenti ve inancın karşılığını vereceğiz.”

FUARDA BÜYÜK FIRSATLAR VAR

Öte yandan fuarda; ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürün sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan İnegöl Mobilya Fuarı; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.

Editör: TE Bilişim