Geçtiğimiz Salı günü

Geçtiğimiz Salı günü, Bursa Valisi Şahabettin Harput’un da katılımı ile izlenime açılan MODEF 2012, tüm hızıyla devam ederken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stantları tek tek gezerek, katılımcılara hayırlı işler temennisinde bulunup, tüm sektör temsilcilerine teşekkür belgelerini takdim etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ile birlikte stantları gezen Başkan Aktaş, sektör temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür belgelerini verdi.
Stant gezilerinin ardından fuar ile alakalı değerlendirmede bulunan Aktaş, "İnegöl'ümüzün ve mobilyacımızın göz bebeği MODEF fuarımızın 27'ncisini nasip olursa Pazar günü tamamlayacağız. Her geçen gün artan bir trend var ama özellikle firma sahiplerimizin yaptığı görüşmelerle Cumartesi ve Pazar günü çok yoğun katılım olacağını söylediler. Genel anlamda müşteri ve sektör temsilcilerimizin memnuniyetini görüyoruz. Herkes yeni ürün ve konseptleri ile görücüye çıktı. Yurtdışından gelen ziyaretçilerde var. Esnaflarımıza katılımları için teşekkür plaketlerini verdik. 2014 yılından sonra daha güzel ve yeni büyük bir alanda fuarlarımızı yapmayı temenni ediyoruz. Hazırlanan bu fuarımızın esnafımız adına hayırlara vesile olmasını istiyoruz. Yeni fuar alanı ile alakalı süreci hep beraber çizip, hep beraber çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Farklı farklı ülkelerden gelen yabancı ziyaretçilerimiz var. Bu da bizi sevindiriyor. 10-14 Ekim tarihleri arasında yapacağımız MODEF EXPO fuarımızın geçen seneye göre daha çok ziyaretçi gelmesine vesile olmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim