Kafe Mell´de düzenlenen programa İnegöl Modifiye Severler Grubu Başkanı Oğuz Memiş ve İnegöllü modifiye severler ile Bursa´nın Orhangazi ile bazı ilçelerinden gelen Modifiye severler katıldı. Yemek sonrası kafenin önünde eğlence düzenlendi.

İnegöl Modifiye Severler Grubu Başkanı Oğuz Memiş, “Bizim buradaki asıl amacımız, genç, güzel kardeşlerimizi zararlı maddelerden kurtararak araba sevgisini aşılıyoruz ve öncelikle şöyle söyleyeyim, araç modifiyesinin abartmamak kaydı ile yapıyoruz. Bizim örnek olmamız lazım. Şehir içerisinde abartı egzoz ve trafiğe açık alanlarda tehlikeli araç kullananları bizzat emniyet ekiplerine şikayette bulunuyoruz. Son olarak da bizim bu günlere gelmemizde emeği olan başta İnegöl Belediyesi ve grubumuzun sponsorları olan Cafe MELL, Magic Air Suspension, Cadde Hikayeleri, Özşirin Works´e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel gecede bize ev sahipliği yapan Cafe Mell ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

 

DEREYE DÜŞEN OTOMOBİLDE 5 YARALI

İnegöl´e bağlı Ortaköy ile Hamamlı mahallesi yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada, dereye uçan özel otomobilde 2´si çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl´e bağlı Hamamlı mahallesinden Ortaköy mahallesi istikametine seyir halinde olan sürücü 35 yaşındaki Hüseyin Gezmiş yönetimindeki 16 KGY 43 plakalı özel otomobil, Ortaköy köprüsü mevkiinde karşı istikametten gelen araca çarpmamak için ani fren yaptı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen özel otomobil, yolun sağındaki dereye uçtu. Ters dönen özel otomobilde sürücü Hüseyin Gezmiş ile otomobilde bulunan 4 yaşındaki Ahmet Akif Gezmiş, 22 yaşındaki Üzeyir Gezmiş, 9 yaşındaki Doğan Gezmiş ve Beyti Gezmiş yaralandı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarılan yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim