Kazanın ardından olay yerinden kaçan muavin bulundu

İnegöl´de Türkiye´yi yasa boğan otobüs kazası sonrasında tüm aramalara rağmen kaza yeri çevresinde bulunamayan otobüsün muavini, Jandarma ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda bulundu. Muavinin kazanın ardından korkarak Bursa´daki evine gittiği öğrenildi.

Ankara´daki Kadın İşçileri 22. Büyük Kurultayı´na katılmak üzere Ankara´ya gitmekte olan otobüsün devrilmesi sonucunda kadın işçilerden 7´si öldü, 39´u da yaralandı.

Kazanın ardından yaralı ve hafif yaralı yolculardan otobüste muavinin de olduğu bilgisini alan Jandarma ekipleri, kaza çevresine ve Devlet Hastanesinde araştırmalar yaptılar. Muayinin İbrahim B. olduğunu öğrenen jandarma ekipleri geniş tahkikat başlattılar. Yapılan araştırmalar sonucunda muavinin Osmangazi ilçesindeki evine giden Jandarma ekipleri kayıp olan muavini bulup, gözaltına aldılar.

Jandarma ekiplerince bulunan muavinin, kazanın ardından kurtulup olayın korkusu ile bir özel araçla Bursa´ya gittiği, oradan da evine giderek saklandığı öğrenildi. Kazanın ayrıca muavinin çay servisi yaptığı sırada olduğu da öğrenildi.

 

 

Editör: TE Bilişim