İnegöl´deki görev süresi içerisinde İnegöl´ün Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kurtuluşspor ve İnegöl Rotary Kulüpte de görev alan Müdür Ercan ziyarette yaptığı konuşmada, “2005 yılı Eylül ayından beri İnegöl´de üç farklı bankada görev yapmış bulunmaktayım. Yaklaşık 10 yıllık bir süreyi bu şekilde İnegöl´de doldurduk. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK)´ın bankalara yetkilendirmesi ve görevlendirmesi neticesinde aynı şubede 7 yıldan daha fazla görev yapılamıyor. Bu nedenle şahsımın bankamızın Bursa Şubesinde görevlendirilmesi söz konusu oldu” dedi.

“İnegöl´den ayrılmadan önce Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ı ziyaret ederek veda etmek istedim” diyen Ercan, “Sevgili Başkanımın hep takdirle karşıladığım ve çok beğendiğim bir sloganı vardır. Kendisi ‘İnegöl diye bir sevdamız var´ şeklinde ifade eder hizmet anlayışını, bizde aynı sevdaya tutulduk. Aklımda ve yüreğimde her zaman İnegöl´ün yeri ayrı olacak. Gönlümden geçiyor ve arzu ediyorum ki belli bir süre sonra tekrar İnegöl´de görev yapma ve hizmet etme imkânına kavuşurum” şeklinde konuştu.

Konuşmasına, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Banka Müdürü Alper Tunga Ercan´a teşekkür ederek başlayan Başkan Aktaş ise, “Müdürümüz kendisinin de ifade ettiği üzere yaklaşık 10 yıldır İnegöl´ümüze hizmet etmiş bir isim. Yaptığı çalışmalarla hem İnegöl´ün bankacılık sektörüne hizmet ederken, beraberinde de İnegöl´ün sosyal hayatına çok önemli değerleri, katkıları olmuştur. Kendisine şehrimize olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki görev yerinde başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bu vesileyle ben haklarını helal etmelerini istirham ediyorum, bizden yana varsa helal olsun diyorum. Hem kendisine hem ailesine bu tayininin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim