İlk ziyaret İnegöl’e
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır İl Emniyet Müdürü iken Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Tacettin Aslan, ilk ziyaretini İnegöl’e gerçekleştirdi.


Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan Bursa’ya atandı. 

İnegöl damadı olan Aslan, 1999-2002 yılları arasında Emniyet Amiri rütbesiyle Bursa’da Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

İnegöllü rahmetli TIR şoförü Selahattin Demirkan’ın kızı Ferah hanımla evli olan Tacettin Aslan, göreve başladıktan sonra ilçelere ilk ziyaretini İnegöl’e gerçekleştirdi.    Aslan ziyaretinde mobilya fuarının açılışına da katıldı.

TACETTİN ASLAN KİMDİR?
Tacettin Aslan, 1964 yılında Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1983'de Polis Koleji'nden, 1987'de ise Polis Akademisi'nden mezun olarak İstanbul'da çalışmaya başladı. 

Daha sonra sırasıyla Batman, Ankara, Bursa, Şemdinli, Trabzon ve Çanakkale'de çeşitli kademelerde görev yaptı. 2010 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda vazifelendirildi. 

Tacettin Aslan, 25 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 2016/682 sayılı karar ile Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 28 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır'da göreve başlamıştı. Aslan, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Editör: TE Bilişim