Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında düzenlenen toplantı da Belediye Başkanı Alper Taban ve daire müdürlerinin muhtarlarla bir araya geldi. Basına kapalı düzenlenen toplantı da muhtarlar vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri aktardılar.
Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, kamu kurum müdürleri ve 116 mahalle muhtarı katıldı.


ANA GÜNDEM; KORONA
Toplantı da ana gündem maddesi Korona ve alınan tedbirler oldu. Özellikle muhtarlara korona da alınan tedbirlere uyulması, mesafe kuralları hatırlatıldı. Mahallelerinde kurallara uymayan vatandaşları uyarmaları istenen muhtarlar, gerekirse kolluk kuvvetlerinde de yardım istemeleri söylendi.
Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı da muhtarlar, vatandaşlardan kendilerine gelen öneri, talep ve şikayetleri dile getirerek çözüm istediler.
Toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Alper Taban, “Kaymakamımız Şükrü Görücü'nün koordinesiyle muhtarlarımızla bir aradayız. Mahallelerimizi daha da iyi bir konuma getirme gayretiyle hizmet eden tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim