Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi tarafından nitelikli iş insanı yetiştirme amacıyla hayata geçirilen MÜSİAD Akademi İnegöl’de eğitimlere devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, “MÜSİAD Akademi İnegöl, tüm üyelerin iç ve dış piyasalardaki değişimler, sektörel yenilikler, kurumsal işlemler, mevzuat sorunları, personel ve yönetici eğitimleri, iş insanı yetiştirme programları, gençliği yeni ekonomik sisteme uygun yetiştirme, değerler eğitimleri, yeni yetenekleri keşfetme, işgücünün planlanması, teknik eğitimlerin sağlanması gibi konularda Merkezde ve tüm üyeler nezdinde çalışacak bir yapıdır. Bu kapsamda Pandemi öncesi BEBKA Desteği ile üyeler ve personellerine yönelik 15 gün süren  Yeni Nesil Ticaret (E-Ticaret) üzerine eğitim programını gerçekleştirmiştik.  Şimdide bu eğitimin devamı niteliğinde Sosyal Medya Eğitimi programımız gerçekleştirdik. Özellikle günümüz ticaret argümanı olan sosyal medya reklamcılığı noktasında üye firmalarımızın ilgili birimlerinde görev alan personeline yönelik eğitimimizi gerçekleştirdik. Dijital pazarlama Uzmanı Olgu Şengül beyefendiyi İnegöl’e davet ettik ve eğitimi üyelerimizin ayağına getirmiş olduk. 2 gün yoğunlaştırılmış şekilde yapılan eğitime katılan kursiyerler verilen eğitimden oldukça verim almışlardır. Fiziki anlamda yüz yüze verilen eğitim sonrası Kursa katılanlara online olarak eğitim verilmeye bir süre daha devam edecek. Böylelikle Firmalarımızın Dijital Pazarlama noktasında kendiler için ihtiyaç olan bu bilgileri MÜSİAD Akademi İnegöl aracılığı sunmuş olmanın mutluluğunu yaşamış olacağız” dedi.

Döngel açıklamasını şöyle sürdürdü;

“MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak, özellikle üye firmalarımızın bu teknoloji çağında ihtiyaç duydukları bilgileri kendiler sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle MÜSİAD Akademi İnegöl aracılığı ile bundan sonraki eğitim alanımız Vitrin Tasarımı noktasında olacaktır. Konu ile ilgili olarak MÜSİAD Akademi İnegöl’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Serap Alicik, Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Tahirler konu ile ilgili görüşmelerini sürdürüyorlar. Yakında zamanda programı çıkarıp gerekli program duyurusunu yapacağız.”

Editör: TE Bilişim