MÜSİAD KADIN İNEGÖL KOMİTESİ’NDEN SEL FELAKETİ BÖLGESİNE 1 TIR MOBİLYA YARDIMI

Ülkü Kocaoğlu Başkanlığı’ndaki MÜSİAD İnegöl Şubesi Kadın Komitesi Yönetimi, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl kurulan hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlayan MÜSİAD Kadın İnegöl Komitesi Yönetimi Ülkü Kocaoğlu Başkanlığında, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’i ziyaret ettiler. Ziyarette Milletvekili Gürel’e komiteyi tanıtan Başkan Ülkü Kocaoğlu, Sn. Milletvekilimiz de şubemiz üyelerindendir. Sağ olsunlar genel kurulumuza da teşrif etiller kendisine teşekkür ederiz dedi. 

Ziyarette konuşan MÜSİAD Kadın İnegöl Kadın Komitesi Başkanı Ülkü Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde çalışma kampımızı yaptık bir yıllık faaliyet planımızı çıkardık. Özellikle ilk projemiz olan geçen yıl yaptığımız ve bu yılda devam edecek Yunus Emre Lisesi ile birlikte uyguladığımız Sanayi Atıkları Geri Dönüşüm projemiz olacak, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile yaptığımız Staj Protokolü,  yine Yunus Emre Lisesi öğrencilerine MÜSİAD üyelerinde staj imkanı ve geçen yıl ilk kursunu tamamladığımız devamı olacak olan Koltukta Kadın Eli projemiz planladığımız faaliyetlerden bazılarıdır dedi. Başkan Kocaoğlu özellikle Koltukta Kadın Eli projesi kapsamında kursiyer kadınlarımız tarafından üretilen mobilyaları Sn. Milletvekilimizin de isteği üzerine sel felaketi bölgesine yollamayı planlıyoruz. Kendisi de bu konuda bizlere de destek olacağı belirtti diyerek sözlerine son verdi.

Ziyarette konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’de MÜSİAD her daim önceliklerim arasındadır. Programım el verdiğince her etkinliğine gelmek için mücadele ediyorum. Çünkü MÜSİAD ailesinin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum dedi. MÜSİAD, misyon edindiği ülkenin sadece ekonomik kalkınması değil, aynı zamanda toplumsal, sosyal, ve manevi değerlerin korunması yaşatılması gibi vazifeleri de başarıyla gerçekleştiriyor. Milletvekili Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken MÜSİAD Kadın inegöl Komitesine bundan sonraki çalışmaları için başarılar diliyor ve üzerime düşen destek noktasında elimden geldiğimce yanınızda olacağım diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim