Filyasyon ekiplerine araç desteğinde bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi’ne Bursa Valiliği tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla teşekkür belgesi takdim edildi. 
Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele için tüm yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar mücadelenin önemli noktalarından birisi olan İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde hızla devam ediyor. Mesai gözetmeksizin aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri geçtiğimiz haftalarda yoğun bir çalışma dönemine girmiş ve ekiplerin ilçe halkına olan desteği artmıştı. Bu süreçte sağlık görevlilerine destek olmak için MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından filyasyon ekiplerine araç desteği verilmişti. MÜSİAD İnegöl Şubesi’ne yapmış olduğu araç desteği için Bursa Valiliği tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla teşekkür belgesi takdim edildi. 
Teşekkür belgesinin teslimi için MÜSİAD İnegöl Şubesini ziyarete gelen İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak, Filyasyon Koordinatörü Dr. Medeni Seyda ve Çevre Sağlık Memuru Ali Kemal Yıldız, MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Mehmet Döngel’e teşekkür belgesini takdim ettiler. 
Ziyarette konuşan İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak, “Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında şehrimizdeki sağlık ekiplerimizin çalışmalarına sağlamış olduğunuz çok değerli katkı ve desteklerinizden dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi. 
MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Mehmet Döngel ise, “Şube olarak bu zor süreçte ilçemizde Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmalarının her noktasında yer almaya devam ediyoruz. Kaymakamlık başkanlığındaki Vefa Sosyal Destek Grubu’nda yer alarak çalışmalara destek vermekteyiz. Geçtiğimiz haftalarda ilçemizde yoğunlaşan vakalar nedeniyle araç ihtiyacı oluşan İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerine ihtiyaç noktasında destek olduk ve ihtiyaç anında destek olmaya devam edeceğiz. Ben yönetim kurulum adına salgın ile mücadelede göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, bizleri ziyaret ederek takdim etmiş olduğunuz Teşekkür Belgesi için şükranlarımızı sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim