Önceki akşam gerçekleşen ziyarette MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyelerini, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkan Vekili Turgay Yel karşıladı.

KUDÜS´E DAVET

Ziyarette İlçe Başkanı Mustafa Ersan´a, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan “Batı Medyasında 15 Temmuz” ve “Kudüs” adlı kitapları hediye eden MÜSİAD İnegöl şube Başkanı Halil Malkaç, “MÜSİAD yönetimi olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Genel Merkezimiz tarafından ‘Batı Medyasında 15 Temmuz´ ve ‘Kudüs´ adlı kitaplar bastırıldı. Biliyorsunuz batıda 15 Temmuz farklı anlatılıyor. Bunu anlatabilme adına bu kitabı Avrupa´da şubelerimiz aracılığıyla dağıtıyoruz. Dünyada 65 ülkede şubemiz var. Bu ülkelerin tamamında bu kitapların dağıtımı yapılıyor. Ayrıca Kudüs adlı kitabımız var. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Kudüs´ü yalnız bırakmayacağız. Bu anlamda her hafta bir MÜSİAD şubesi Kudüs´e gidiyor. Bizlerde 7-11 Şubat tarihleri arasında yönetim ve üyelerimizden oluşan bir heyetle Kudüs´e gideceğiz. Sizleri de bu heyete davet ediyoruz. Dünya genelinde 11 bin 500 üyeye ulaştık. Yeni genel merkez binamızı yapıyoruz. 10 bin metrekare kapalı alanı olan merkezimiz kaba inşaatı bitti. O binanın yan tarafından şuan büyük bir fuar ve kongre merkezi yapılıyor. Ciddi bir geliri olacak ve bu gelir dernekte kullanılacak. Bu sene içerisinde inşallah bina tamamlanarak, açılışı yapılacak. Bizim davamız bu ülkeyi bir adım daha ileriye götürmektir. Hiçbir zaman kişisel bakmıyoruz. Vatanımız ve milletimiz için elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

HER TÜRLÜ FİKRE AÇIĞIZ

Ziyaretten dolayı MÜSİAD yönetimine teşekkür eden Başkan Mustafa Ersan ise, “Bu memleket için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. MÜSİAD, Türkiye´nin önde gelen STK´larından bir tanesi. İnegöl´de ortak aklı kullanarak, hizmet etmeye çalışacağız. Her türlü fikre açığız. Bizde zaten bu işi Allah rızası için yapıyoruz. Yönetimi oluştururken de bütün arkadaşlarımızla tek tek konuştum. İleri de belki içimizden milletvekilleri, belediye başkanları çıkar ama şuan hepimiz bu görevi Allah rızası için yapıyoruz. Rabbimin rızasını kazanabilirsek, ne mutlu bizlere” diye konuştu.

MÜSİAD yönetimine 15 Temmuz´la ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ersan, “15 Temmuz´la ilgili yaptığınız çalışma bizden daha etkili oluyor. Biz yapınca siyasi olarak görüyorlar ama sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmalar daha yerinde oluyor. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Malkaç, ziyaretin anısına Ersan´a çiçek takdim etti. 

Editör: TE Bilişim