Müstakil İş Adamları

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi yönetimince, önceki akşam saat 20.00’de, Bursa’da özel bir firmada görev yapan eğitmen ve yönetim danışmanı Memiş Yılmam’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Dünyada neler oluyor?’ konulu seminer şube merkezinde gerçekleştirdi.

Düzenlenen seminere MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Ahmet Güleç, Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Erezsarı, Erkan Atalay ve Sedat Aras ile dernek üyeleri katıldılar.

Seminerin konuşmacısı eğitmen ve yönetim danışmanı Memiş Yılmam, dünyadaki gelişmelere ve yeni oluşan rekabet ortamında iş hayatı ve işletmecilik konuları ile ilgili bilgiler verdi. Yılmam, iş hayatında değişimi etkileyen faktörler, küreselleşme, küreselleşmeye insanların bakış açıları, küreselleşmenin piyasalara etkileri, bölgesel ve ekonomik bloklar, global krizin sebepleri konuları hakkında bilgeler vererek, kriz sonrası dünya ekonomisini değerlendirdi.

Dünya ekonomilerinin gidişatı hakkında dinleyicilerin görüşlerini alan Memiş Yılmam,  ‘Strateji mi, operasyon mu?’ sorusunu dinleyenlere yönelterek seminerinde var olan ekonomik ve küresel sorunlar karşısında ortak görüşlere de yer verdi.

Mevcut ekonomiyi ayrıntılı olarak anlatan Memiş Yılmam, seminere katılanlara kriz ortamını fırsata çevirmeleri doğrultusunda tavsiyelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim