Kanal On Televizyon


Kanal On Televizyonu genel yayın yönetmeni Mustafa Sevim’in babası İsmail Hakkı Sevim vefat etti. Önceki akşam saat 19.30’da bir anda rahatsızlanması sonucunda kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan tüm müdahalelere  rağmen kalp yetmezliği rahatsızlığı nedeni ile hayata gözlerini yuman 58 yaşındaki Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli, 4 çocuk babası İsmail Hakkı Sevim’in cenazesi, dün öğle namazını müteakip Çardak Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, götürüldüğü Orhaniye Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine, AK Parti yönetim kurulu üyeleri Hakkı Baydar ve Mustafa Ersan, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, SP Belediye Meclis üyesi Salih Berber, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri Hasan Özdemir ve Kasım Şahin, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneği Başkanı Nevzat Kaçar, İnegölspor eski yöneticilerinden Salim Kaplan ile çok sayıda cemaat katıldı.
Merhuma Allah’tan rahmet, başta Mustafa Sevim olmak üzere kederli Sevim ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör: TE Bilişim