Altın Nesil Okulları

Altın Nesil Okulları tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında, okulun öğrencileri okullarında Nasreddin Hoca’yı konuk etti. Altın Nesil Okulları’nın misafiri olan bir tiyatro ekibi, Nasreddin Hoca’yı canlandırarak öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmesini sağladı. Nasreddin Hoca’nın fıkralarını canlandıran ekip, bu fıkraları tekrar gündeme getirerek hem öğrencilere çeşitli sosyal mesajlar verdi hem de öğrencileri bol bol güldürdü.

Öğretmenleri eşliğinde oyunu izleyen Özel Altın Nesil Anasınıfı ve İlköğretim birinci kademe öğrencileri, oyunlara aktif olarak katılma fırsatı da buldu. Nasreddin Hoca’nın eğlendiren, eğlendirirken düşündüren fıkralarını izleyen öğrenciler, aynı zamanda Türk tarihinin ve edebiyatının en önemli ve en neşeli isimlerinden birini yakından tanıma fırsatı buldu.

Bu şekildeki kültürel etkinliklerin çocukların sosyal gelişimine olumlu katkılarının olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Orhan Toker, aynı zamanda öğrencilerin tiyatro kültürünü de tanıma fırsatı bulduklarını belirtti. Öğrencilerin sosyal gelişiminin kendileri için oldukça önemli olduğunu da kaydeden Orhan Toker, bu yöndeki etkinliklerin okul genelinde de devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim