Beraberindeki İnegöl eski Emniyet Müdürü, Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Kaplan ile birlikte İnegöl´e gelen Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, ilk olarak İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali´yi makamında ziyaret etti. Personelle görüşerek kolaylıklar dileyen Müdür Ak, daha sonra Kaymakam Ali Akça´yı makamında ziyaret etti.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Kaplan ve İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali´nin bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Ali Akça, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adana´dan Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.

İNEGÖL İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ise, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ettik. Ondan sonra İnegöl´e geldik. İnegöl Emniyet Müdürlüğü personelimizde beraber olduk. İnegöl´de iade-i ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda Kaymakamımızı ziyaret ettik. Göreve yeni getirilen İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban´ı da ziyaret edeceğiz. Şehrin güvenlik sorunlarını inceleyeceğiz, yerinde bazı tespitlerde bulanacağız. İnegöl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının biran önce hayata geçirilmesi için çalışmalarda yapacağız. İnegöl güzel bir şehir, aynı zamanda mobilya merkezi. Valimiz, Kaymakamımız, Belediye Başkanımızın destekleri ile İnegöl için gerekeni yapacağız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim