Plan ve Bütçe Komisy

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Nüfus Müdürlüğünün yeni servis odalarının bakım, onarım ve tefrişatı için Ankara’dan kaynak temin ettiklerini bildirdi.

İnegöl Hükümet Konağında, Adliye teşkilatı tarafından  kullanılan yerlerin, İnegöl Adliye Sarayının hizmete girmesiyle birlikte  boşaltıldığını belirten Milletvekili Hüseyin Şahin,  “Mekan yetersizliği bulunan İnegöl Nüfus Müdürlüğümüz için, yeterli bir hizmet alanı sağlamak amacıyla, Adliye’nin boşaltmış olduğu yerler den bir kısmı Kaymakamlığımızca, Nüfus Müdürlüğümüze tahsisi yapıldı. Ancak, yeni hizmet alanının hizmete girmesi için, tefrişatı ve bakım onarımı ile elden geçirilmesi gerekmekteydi. Bu amaçla Nüfus Müdürlüğümüz, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden 16 Bin 500  TL’lik ödenek talebinde bulunmuştu” dedi.

İnegöl Nüfus Müdürlüğünün talep yazısının İçişleri Bakanlığı  Nüfus ve Vatandaşlık İşleri  Genel Müdürlüğüne intikal eder etmez, Genel Müdür Ahmet Sarıcan ile görüşerek, İnegöl Nüfus Müdürlüğünün bakım, onarım çalışmaları ve hizmet amaçlı ihtiyaçların biran önce karşılanmasının gerektiğini ilettiğini vurgulayan Milletvekili Şahin, “Ödenek talebinin, imkanlar ölçüsünde karşılanmasını rica ettim. Sağ olsunlar Genel Müdürümüz konuyu tetkik ettirdi ve talep edilen ödenekle ilgili kaynak aktarılması talimatını verdi. Önümüzdeki günlerde Kaymakamlığımızın hesabına talep edilen ödenek aktarılacak. Nüfus Müdürlüğümüz de hazırlıklarını tamamlayarak, en kısa sürede bu yeni mekanları hizmete açacaktır. İnegöl İlçe Nüfus Müdürlüğünün yeni servis odalarının bakım onarım ve tefrişatı için Ankara’dan temin edilen kaynağın İnegöl’ümüze ve Bursa’mıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim