Orhaniye mahallesi M

Orhaniye mahallesi Mesudiye caddesi numara 89 adresinde bulunan tek katlı evin odunluğunda meydana gelen yangın, mahalle sakinlerini korkuttu.

Dün saat 14.30 sıralarında, Orhaniye mahallesi Mesudiye caddesi numara 89 adresin de bulunan Ayşe Sevinç’e ait tek katlı evin bahçesinde bulunan ahşap odunlukta, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ayşe Sevinç’in tek başına oturduğu evin  bahçesinde bulunan odunluğunun ahşap olan arka tarafı, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangını gören mahalle sakinleri, İnegöl Belediyesi İtfaiyesi’nin 110 nolu ihbar hattını arayarak, yangını bildirdiler. İhbarı alan İnegöl Belediyesi İtfaiye ekipleri, iki araç ile kısa sürede olay yerine gelip, yangına müdahale ettiler. Yangının, odunluktaki  yakacak türü odunlara sıçramasını engelleyen itfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma ile kısa süre içerisinde kontrol altına alıp söndürdüler.

Mahalle sakinleri, ev sahibi Ayşe Sevinç’in, İstanbul’da ikamet eden kızını ziyaret etmek için birkaç gün önce İstanbul’a gittiğini bildirdiler.

Yangının, etrafta oynayan çocukların odunluğun ahşap olan arka kısmını yakmasıyla çıktığı tahmin edilirken,  olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Editör: TE Bilişim