İnegöl´ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yılı nedeniyle İnegöl Belediyesi ve

İnegöl Off Road Kulübü işbirliğinde düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak İnegöl Yarışması Cumartesi günü başladı.

İnegöl Belediyesi önünde toplanan Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen 25 yarışmacı araçları ile belediye önünde renkli görüntüler oluşturdular.

KAYMAKAM AKÇA VE BAŞKAN AKTAŞ O ARACI SÜRDÜ

Belediye önünde bulunan araçlardan birine binen Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa süreli test sürüşü yapmayı da ihmal etmediler.

Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın start vermesiyle belediye önünden start verilen yarışlar, rehabilite edilerek yeşil alan haline getirilen eski vahşi depolama alanı ile Boğazköy barajı arasındaki Offroad parkurlarında devam etti.

TOZU DUMANA KATTILAR

5 kilometrelik dik ve yamaç olmak üzere ağır şartların bulunduğu parkurları aşmak için araç sürücüleri yoğun ter döktü. Tozu dumana katan sürücüler zamanla yarıştılar.

Etkinlik öncesinde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bundan 3-4 yıl önce yine aynı yarışının startını vermiştik. İnegöl´deki arkadaşlarımız ile Kurtuluş şenlikleri kapsamında hazırladığımız Offroad yarışını yapıyoruz. İnegöl halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz. Boğazköy barajı mevkiindeki Offroad alanında yarış gerçekleşecek. 25 araç var etkinliğe katıldı. Sporun sadece futbol olmadığını, alternatif sporlar basketbol, voleybol bu günde Offroad gibi adrenalini çok yüksek bir spor dalında sporcuları burada ağırlamak büyük bir keyif. Bu vesile ile katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın da son buluyor yarışlar” dedi.

Kaymakam Ali Akça ise, “İnegöl´ün kurtuluşunun 93. Yıl dönümünü kutluyorum. Sporcularımıza kazasız belasız bir yarış diliyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim