Özel İnegöl Mahmudiy


Özel İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi doğrultusunda, önceki gün saat 11.00’de Kemalpaşa mahallesi Halit Tufan sokak numara 40 adresinde (Eski Yüksekokul karşısı), İnegöl Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Özel İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu Müdürü Enver Şahan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yardım Kermesinin, öğrenci yurdunda kalan öğrenciler yararına düzenlendiğini ifade eden Özel İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu Müdürü Enver Şahan, "Kermesimiz 10 gün süreyle İnegöl halkının izlenimine açık kalacaktır. Bu, gıda, giyim ve çeyizlik eşyaların sergilenip satışa sunulduğu Kermesimizin yanı sıra  Hastane caddesi Altınbaş Cami yanında, yeni yardım amaçlı bir Mobilya Kermesimizde izlenime açık bulunmaktadır. Her iki  kermesimiz de 1 Haziran 2011 tarihine kadar açık olacaktır. Hayır sever tüm ilçe halkımızı, düzenlediğimiz bu Yardım Kermeslerine bekliyoruz. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel ise, kermesi düzenleyen Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğini, yürüttükleri bu güzel faaliyetinden dolayı kutladığını ifade etti.

Yapılan duanın ardında kurdele kesimi ile kermes izlenime açıldı.

Editör: TE Bilişim