Önceki gün gerçekleşen ziyarette Kurşunlu İlkokulu öğrencileri, Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet edip, hal hatırlarını sordular. Huzurevi sakinlerine ikramda bulunan minikler, biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları hediyeleri Huzurevi sakinlerine takdim ettiler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kurşunlu İlkokulu Müdürü İshak Doğan, “Değerler eğitiminde yaşlılara verilen değer kapsamında ilkokulu 1, 2 ve 3´ncü sınıf öğrencilerimizle Huzurevini ziyaret ediyoruz. 61 öğrencimiz bu ziyarete katıldı. Bu ziyarette öğrencilerimiz kendi harçlıklarıyla aldıkları hediyeleri Huzurevinde kalan yaşlılara verdiler. Öğrencilerimizle birlikte güzel bir paylaşım yapmak istedik. Değerler eğitiminde büyüklerin hayatımızdaki yeri, onlara gösterilmesi gereken saygı ve sevgi, bakıma muhtaç insanların terk edilmemesi, toplumdan dışlanmaması ve yalnız bırakılmaması gerektiğini öğretmeye çalıştık” dedi.

İNEGÖL HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Huzurevi Müdürü Recep Şen ise, “18-24 Mart Yaşlılar Haftasında her yıl olduğu gibi bu yılda İnegöllüler bizleri yalnız bırakmadı. Sivil toplum kuruluşlarımız, okullarımız hiçbir günümüzü boş geçirtmedi. Ziyaret eden herkese teşekkür ediyoruz. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın ziyaret edilmesi çok güzel bir şey. İnegöl halkına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim