Okullar emniyette

İnegöl´de emniyet ekipleri İnegöl geneli ve okulların çevresinde kuş uçurtmuyor. Öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla sabah başlayan ve saat 17. 00´ye kadar süren denetimlerde çok sayıda araç didik didik arandı, şahısların suç kayıtları sorgulandı.

100 POLİSLE DENETİM

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  tüm okulların çevresinde huzur denetimi düzenlendi. İnegöl´de 100 polisin katıldığı denetimlerde araması olan şahıslar yakalanırken, birçok şahsın GBT´si sorgulandı.

ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN

Öğrencilerin evden okula, okulda eve güvenli ulaşmalarını sağlamak için denetimlerini sıklaştıran İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullar bölgesi, merkez ve merkeze yakın mahallelerdeki okulların çevresinde kuş uçurtmuyor. Okulların çevresinde dolaşan araçları didik didik arayan ekipler, araçlarda bulunan vatandaşların da üst aramalarını yapıp, suç kayıtlarını sorguladı.

OKULLARLA ALAKASI OLMAYANLARA MEN

Ekipler, Okullar bölgesinde okullarla alakası olmayan şahıslarında üst aramalarını yapıp uzaklaştırdılar. Dosta güven düşmana korku salan ekipler sabah saat 10.00´da başladıkları uygulamalara saat 17.00´de son verdiler.
Ekipler, devriye gezerek şüphelendikleri şahısları da mercek altına aldılar.

Editör: TE Bilişim