YKS İnegöl birincisini çıkaran Okyanus Koleji, üniversite yerleştirme sonuçlarında da farkını ortaya koydu. Okyanus mezunları Türkiye’nin önemli üniversitelerine yerleşme başarısı gösterdi.

ÖSYM 2019-YKS Yerleştirme Sonuçlarını önceki gün açıkladı. Eşit Ağırlıkta İnegöl birincisi çıkaran Özel İnegöl Okyanus Anadolu ve Fen Lisesi, mezunlarının üniversite yerleştirme sonuçlarını da açıkladı.

Okuldan yapılan açıklamada; “Serkan Yılmaz adlı öğrencimiz Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT)’nde Eşit Ağırlık’ta İnegöl birincisi olmuştu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünü kazanan öğrencimizi kutluyoruz. Bunun yanında mezun öğrencilerimiz Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Hukuk Fakültesi, Mimarlık, Adli Bilimler, İç Mimarlık, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Diyetisyenlik, Yönetim Bilişim Sistemleri, İngilizce Uluslararası Ticaret, Ortopedik Protez-Ortez, Sınıf Öğretmenliği, İşletme, Lojistik, Dış Ticaret ve Bitki Koruma gibi bölümlere yerleştiler.  Her yıl başarısını arttıran Okyanus Kolejleri olarak öğrencilerimizi kutluyoruz. Yeni üniversite yaşamlarında başarılar diliyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ‘Okyanuslu Ol Geleceği Kaçırma’ Türkiye’nin eğitim markasına hepiniz davetlisiniz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim