GÖRGÜ TANIĞI ÇOCUKLAR, “BİZ OYUNCAK BEBEK ZANNETMİŞTİK”

“Öldürmeyen Allah öldürmez” sözünün ne denli doğru olduğu dün İnegöl´de meydana gelen bir olayla bir kez daha doğrulandı. Dört katlı binanın terasından, demir korkuluk ile birlikte düşen 3 yaşındaki çocuk mucize eseri kurtuldu. Acil Servise getirilen çocuğun tetkiklerinde vücudunda herhangi bir kırık oluşmaması hem sevindirdi hem de şaşkınlığa neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Kemalpaşa Mahallesi Yakut Sokaktaki dört katlı apartmanda ikamet eden Yıldız ailesinin 3 yaşındaki çocukları Hüseyin Kılıç, annesinin ve babasının evde olmadığı sırada ablası Cansu ile birlikte oynamaya başladı. Oyun sırasında ablasının yanından ayrılan çocuk çocuk, apartmanın çatı katına çıktı.

TERASIN KORKULUKLARI KIRILINCA

Terasın demir korkulukları üzerinde oynayan küçük çocuk, demir korkuluğun bir bölümünün kırılması ile dengesini kaybetti. Korkuluk parçası ile birlikte apartmanın bahçesindeki beton zemine düşen Hüseyin Kılıç, komşuları tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Acil serviste tetkikleri yapılan küçük çocuk müşahede altına alındı. Çocuğun röntgen sonuçlarına bakan sağlık çalışanları şaşkına döndü. Küçük Hüseyin´in vücudunun herhangi bir yerinde kırık olmadığı tespit edildi.

BİZ OYUNCAK BEBEK ZANNETMİŞTİK

Olayı gören sokaktaki çocuklardan Enes Emre Doğan, “Ablası evde otururken, terasa çıkıp terasın demirini sallamış. Demirle beraber yere düşmüş. Biz yerde gördük ancak oyuncak bebek zannettik. Babam çocuğu acile götürdü. Bir şey olmamış” dedi.

Olayla ilgili gerekli incelemeyi yapan emniyet ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim