Pandemiyle birlikte bir önceki yıla göre iş yükleri artan Temizlik İşleri personeli, son günlerde ki kar yağışıyla birlikte daha fazla zorlansalar da, canla başla çalışmaya devam ediyorlar.

İnegöl’de, son 17 yılın en yoğun kar yağışını alması ve en sert kış ayının yaşanması soğuk havada çalışmak zorunda olan temizlik işçilerini de olumsuz yönde etkiledi.

Kar yağışı yönünden son 17 yılın en bereketli kış dönemini yaşayan İnegöl’de, oldukça sert geçen kış şartları soğuk havada dışarıda temizlik mesaisi yürüten çalışanları da olumsuz etkiliyor. İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik işçileri, ilçe genelinde kar yağışıyla birlikte zorlu bir mesai harcıyor. Yoğun kar yağışının ardından kar yüksekliğinin zaman zaman 70 santime ulaştığı İnegöl merkezinde, zorlu şartlara rağmen kar yığınlarının arasında temizlik görevini aksatmadan gece gündüz yürütmeye çalışan işçiler takdir topluyor. Belediye temizlik işçileri, mesailerini yürütürken zor şartların göz önünde bulundurulması gerektiğine vurgu yaparken, vatandaşlardan temizlik işlerinin aksamadan yürütülmesi için bazı isteklerde de bulunuyor.

Editör: TE Bilişim