İNEGÖL OSB’DEN SAĞLIKÇILARA İSTASYON DESTEĞİ

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in girişimleriyle İnegöl Organize Sanayi Bölgesi tarafından tahsis edilen binada yeni bir 112 Acil Servis istasyonu hizmete başladı. 

Daha önceden Ağaç İşleri Mobilya sanayindeki istasyon binasında yaşanan sorunlar nedeniyle yeni bir istasyon arayışında bulunulmuştu. Bunun üzerine harekete geçen Milletvekili Gürel, girişimler yaparak OSB yönetiminden bu konuda talepte bulundu. Talebi olumlu karşılayan OSB yönetimi, kısa sürede istasyon çalışmasını yaparak yer tesliminde bulundular. 112 ekipleri, tahsis edilen yeni ve nezih ortamda hizmet vermeye başladılar.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, beraberindeki AK Parti yönetim kurulu üyeleri Serdar Nalcı, İsmail Şentürk, İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak ile 112 acil servis ambulansı personelleri, OSB Cami yanında 112 acil servis istasyonu için yer tahsisinde bulunan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Ziyarette konuşan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin “Bize 112 noktası için ilk teklif geldiğinde çok olumlu düşündük ve OSB cami yanındaki alanın tahsisini yaptık. 112 noktasına uygun olarak bina içinin gerekli düzenlemeleri yapıldı ve sağlıkçılarımızın hizmetine sunuldu. Sonuçta bu 112 noktası hem bölgenin hem de şehrin ihtiyacı. Bizim açımızdan da sanayiye yapılmış bir hizmet sonuçta. İyi oldu. Bu zorlu süreçte canla başla çalışan sağlıkçılarımıza yeni noktalarının hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, “Şuanda ilçemizin farklı bölgelerinde 6 adet 112 acil servis istasyonu bulunuyor. Bu noktalarımızdan bir tanesi daha önce Ağaç işleri sitesindeydi ve bazı nedenlerden dolayı yeni yere ihtiyaçları vardı. Yeni nokta ihtiyacının olduğunu İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Zeki Şahin’e ilettik. Sağ olsun kendileri hemen yer tahsisi ve bina içerisinin sağlık çalışanlarımızın konuklamasına uygun hale getirilmesi için çalışma başlattı. Bu çalışma kısa sürede tamamlanarak sağlıkçılarımızın hizmetine sunuldu. İnegöl’ün hayırseverleri bu konuda gerçekten çok cömertler. Hepsinden Allah razı olsun. Başkanımızın öncülüğünde hayırsever işadamlarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum. Lokasyon olarak Yenice, Akhisar, Huzur mahalleleri Ve Toki’ye daha hızlı erişim için önem arz ediyordu. Hayırlı olsun. Ayrıca, kısa zamanda yeni İnegöl bölgemize 7. İstasyonu da hizmete açmayı planlıyoruz. Bursa da her açıdan örnek teşkil eden 1. OSB yönetiminin çalışmalarını takdir ediyorum. Fedakarca çalışan 112 çalışanlarımıza konforlu çalışma ortamı sundukları için de çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim