KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AVM’YE GİRDİ

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan özel otomobil, park halinde üç araca çarptıktan sonra Fulla AVM’ye girdi. Özel otomobilde bulunan iki kişi kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Saat 21.00 sıralarında Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 24 yaşındaki E. T. yönetimindeki 16 R 1935 plakalı özel otomobil Metal sanayi kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil, yol sağındaki kaldırıma da çıkıp park halindeki sırasıyla 16 KLC 19, 16 KDV 02 ve 16 J 6588 plakalı özel otomobillere çarparak Fulla Alışveriş Merkezinin camından içeri girdi.

MAĞAZA İÇİNDEKİLER KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Mağaza içinde alışveriş yapan müşteriler ve mağaza çalışanları mağaza camlarının kırılıp otomobilin mağaza içine girdiğini görünce korku dolu anlar yaşadılar.

BURNU BİLE KANAMADI

Kaza sonucunda mağaza içerisine kadar girerek hurdaya dönen özel otomobilin sürücüsü E.T. ve yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki H.T. kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki ekipler, şok geçiren otomobildeki iki kişiye ayak üstü tedavi ettiler. Yaralanmayan fakat şoka giren otomobildeki iki kişi emniyet ekiplerince Acil servise götürerek sağlık kontrolünden geçirildiler. Sağlık durumları iyi olan gençler, gözaltına alındı.

MÜŞTERİLER KILPAYI KURTULDU

Fulla AVM’den alışveriş yapıp dışarı çıkan müşterilerin bazıları önlerinden geçen özel otomobili görünce şok geçirdiler.

O ANI ANLATTI

Fulla AVM Genel Müdürü Mustafa Yaşar, “Kazanın olduğu sırada aracın girdiği yere çok yakındım. Bir anda camlar kırıldı ve araç içeri girdi. Aracın girdiği yerde o sırada müşterilerin olmayışı büyük şanstı. Allah korudu. Herkese geçmiş olsun” dedi.

AVM içindeki araç çekici yardımı ile olduğu yerden kaldırıldı.

 

Editör: TE Bilişim