Atatürk Bulvarı üzer


Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, özel otomobilin çarptığı öğrenci yaralandı.

Dün saat 16.00 sıralarında arkadaşları ile birlikte Atatürk Bulvarı üzerindeki kaldırımdan, 15 metre ilerideki yaya geçidi işaret çizgisini kullanmadan Belediye Ek Hizmet Binası tarafına karşıdan karşıya geçmeye çalışan 17 yaşındaki Hilal E. İsimli öğrenciye, Belediye Meydanı istikametinden gelen 23 yaşındaki sürücü Tahsin Acar yönetimindeki 16 FG 781 plakalı özel otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yere yığılan genç kız yaralandı. Edinilen bilgilere göre,  genç kızın özellikle yaya geçidini kullanmadan, trafik akışını göz ardı ederek, dikkatsiz bir şekilde karşıdan karşıya geçmek istemesi sonucunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Yaralı genç kız, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.  Genç kız, Acil Servisteki müdahalenin ardından bir müddet müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü belirtildi.

BÜYÜK AYIP

Kızının yaralandığını duyarak olay yerine gelen baba Osman Nuri E’nin, kaza geçiren kızıyla ilgilenmek yerine, yaralı kızını bir kenara bırakıp, olay yerinde görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına ağza alınmayacak sözler sarf etmesi ise, olayı izleyen vatandaşlarca ayıplandı.

Editör: TE Bilişim