İşyerinin içine kadar özel otomobille giren sürücü, kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tüplü olan otomobilin, gaz akışını keserek, olası tehlikenin önüne geçti.

DRİFT ATINCA KAZA YAPTI

Geçtiğimiz Pazar akşamı saat 19.00 sıralarında Ertuğrulgazi caddesi istikametinden gelip Anafartalar caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü O.D.’nin yönetimindeki 43 XX 24X plakalı özel otomobil, Fatih Camii mevkiine yakın olan dönel kavşakta bir anda Drift (kaydırma) yapmaya başladı. Dönel kavşaktan dönerek kaymaya başlayan otomobil,  direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı.

İŞYERİNİN İÇİNE KADAR GİRDİ

Kontrolden çıkan özel otomobil, yolun kenarındaki olay sırasında kapalı olan Sami Sevinç’e ait manavın önünden girerek, önce tezgahı daha sonrada kepengi kırarak işyerinin içine kadar girdi. Gürültüyü duyan vatandaşlar ve apartman sakinleri, şaşkınlık geçirdi.

SÜRÜCÜYÜ KURTARDILAR

Kaza sonucunda şoför mahallinde sıkışan sürücü, çevreden gelen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

TÜPLÜ ARAÇ ALARMI

Kazanın ardından olay yerine gelen emniyet Trafik ekipleri, otomobilde otogaz sistemi olduğunu görünce, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin gaz akışını keserek, olası tehlikenin önüne geçti.

İKİ İŞYERİNE ZARAR VERDİ

Manava giren otomobil manavda büyük çaplı zarar meydana getirirken, manavın hemen yanında bulunan kırtasiyede de ufak çaplı zarar meydana geldi.

İŞYERİNDEN ÇEKİCİ İLE ÇIKARILDI

İşyeri içinde bulunan özel otomobil, olay yerine çağrılan çekici ile olduğu yerden çıkarıldı. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim