Ziyarette konuşan OYDER Başkanı Sabri Şen, “İbrahim Beyi çok yakınan tanıyoruz. Çevre Mühendisi olan İbrahim Beyin görevini layıkı ile yürüteceğinden eminiz. İbrahim Özbek, bulunduğu konum da İnegöl’de en zor görevlerden birine atandı. Şehrin altyapı sorunlarının çözümü noktasında yatırımların en iyi şekilde karşılanacağını düşünüyoruz. Çünkü İbrahim kardeşimiz bende kendisi ile çalıştığım için yakinen tanırım. İnegöl’ün alt yapı sorunlarını çok iyi bildiği gibi, bu sorunların çözüm yollarını çok iyi bilmektedir. Hem liyakat hem de ehliyet sahibidir. Çevre mühendisi olması ayrıca şehrimize katkılar sağlayacaktır. Ayrıca yine OYDER’de bir önceki dönem yönetim kurulu üyemiz olan İbrahim Özbek beye, yeni görevinin hem kendisine hem de İnegöl’e hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum” dedi.

Ziyarette müdürlüğün bütçesi, kabiliyet gücü ve şehrin potansiyelleri de değerlendirilirken, çok hızla büyüyen İnegöl için kamu hizmetleri ve ihtiyaçlarının karşılanmasının, gerek iş hayatı gerekse sosyal hayatta öneminden bahsedildi.

Kamunun geride ve eksik kalması şansının olmadığını ifade eden Sabri Şen, yasaların, kanunların insanlara hizmet etmek için çıkarıldığını, bu mantıkla iş ve işlerin yürütülmesi gerektiğini, yani kanunların insana eziyet etmek için değil hizmet etmek için olduğunu vurguladı. OYDER çalışmaları hakkında da fikir alış verişinde bulunduktan sonra Başkan Sabri Şen, Özbek’e çiçek takdim etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden BUSKİ Müdürü İbrahim Özbek ise, OYDER yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim