Gazi Osmanpaşa İlkokulunun 80 öğrencisinden oluşan 1 Koro ve  3 Halk Oyunları ekibi, Özdilek AVM’nin dış bahçesinde yeteneklerini sergilediler. Gösteri sonrası Özdilek AVM yönetimi tarafından çocuklara çeşitli hediyeleri verildi.

Öte yandan, her Cumartesi günü Özdilek AVM’de drama dersi alan Kültür Sanat Atölyesi çocukları da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ailelerine duygu dolu anlar yaşattılar. Küçük büyük tüm öğrencilerin sahne aldığı gecede, tüm veliler heyecanla ve gururla çocuklarını izlediler.

Bir dönem boyunca verilen emeğin sonucunu görmekten dolayı herkesin mutluluk duyduğu Gösteri sonrası çocuklar, büyük alkış ve beğeni aldılar. Gösteride görev alan 1. ve 2.  sınıflara, Drama Öğretmenleri tiyatro sanatçıları  Şirin ve Cengiz Oba ile Özdilek yöneticileri tarafından sertifikaları ve madalyaları verildi. Gecenin ardından velilerin teşekkür ve tebriklerini kabul eden Cengiz Oba, 17 Mayıs 2014 tarihinde  kültür sanat yıl sonu özel gösterilerini, Özdilek AVM müşteri ve ziyaretçilerine  sergileyeceklerini iletti.

Yapılan çalışmalara ek olarak, İnegöl’de faaliyette bulunan Üçel Rehabilitasyon Merkezinde eğitim öğretim gören engelli öğrencilerin yapmış olduğu resim ve figürler, Özdilek AVM  girişinde sergilendi. Sergi misafirlerden büyük beğeni topladı.

 

Editör: TE Bilişim