Özdilek İnegöl’de 7 - 8 Aralık tarihlerinde düzenlenen Satranç Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

Yoğun katılımın olduğu turnuvaya 2 kategoride 98 sporcu başvurdu. Özdilek İnegöl tarafından organize edilen Satranç Turnuvası 10 yaş altı ve 8 yaş altı olmak üzere iki gruptan oluştu. Her oyuncunun kıyasıya mücadelesine sahne olan oyunlarda galip gelen isimlerden 10 yaş altı kategorisinde birinci Emre Erdem, ikinci Ahmet Burak Akcı ve üçüncü Ahmet Cilam  olurken 8 yaş altı kategorisinde Alara Uygun birinci, Şimşek Can ikinci ve Eren Arslan da üçüncü oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖZDİLEK’TEN HEDİYE ÇEKİ

Her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa ve ilk on dereceyi elde eden sporculara da turnuva sonunda madalyaları takdim edilirken ayrıca kendi kategorilerinde birinci olanlara 150 TL’lik Özdilek hediye çeki, ikincilere 100 TL’lik Özdilek hediye çeki ve üçüncülere ise 50 TL’lik Özdilek hediye çeki verildi.

ÖZDİLEK SATRANÇ OYNAMAYI HER ZAMAN DESTEKLİYOR

Süratli, doğru ve çabuk düşünebilmeye yardımcı olan satranç oyunu aynı zamanda bireylerin kendi güç ve yeteneklerini daha iyi tanıyarak açığa çıkarmalarına da yardımcı oluyor. Uzmanların küçük yaşlardan itibaren çocuklara öğretilmesi gereken bir zeka oyunu olduğunu belirttikleri satranç, hem faydalı hem de eğlenceli bir aktivite olarak dikkat çekiyor.

Özdilek İnegöl tarafından düzenlenen organizasyonda, yarışmaya katılan tüm oyunculara satranç takımı hediye edildi. Turnuva gün boyu renkli görüntülere sahne oldu.

Editör: TE Bilişim