ASDEP personeli ile birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını tespit edebilmek, bilgi vermek, gerekli müdahaleyi ivedilikle ve yerinde yapabilmek amacıyla her hafta farklı bir mahallede ikamet eden engelli bireyleri ve ailelerini ziyaret eden Müdürü Öneş, ailelere çeşitli hediyeler de verdi.

Bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut ÖNEŞ, beraberindeki personeliyle Evde Bakım Hizmetinden yaralanan Çelik, Göral ve Kaçar ailelerini Yenice mahallesindeki evlerine konuk oldu. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen İl Müdürü Öneş; ”Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK Hanımefendi sizlere selamlarını yolladı. Hayat mücadelesinde zorluk çeken vatandaşlarımız, kimsesiz olduklarını düşünmesinler. Bizler her daim onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Devletin idarecilerinin evlerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını belirten Çelik, Göral ve Kaçar aileleri, “Allah bu tür idarecileri ve devletimizi başımızdan eksik etmesin “ diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim