Özel Altın Nesil İlk

Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Toker, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu bilgi yarışmasında, 20 sorunun tamamını doğru cevaplayan Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu öğrencilerinin 51 ilköğretim okulu arasında birinci olduğunu bildirdi.

Okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni İsmail Demirel, Türkçe Öğretmeni Canan Erdal ve Danışman Öğretmen Tülin Açıkgöz’ün kontrolünde hazırlanan 8. sınıf öğrencileri Mustafa Ayktekin, Fatih Can ve İrem Küçük’ün, bir haftalık çalışma sürecinin ardından yarışmada tüm soruları doğru cevaplayarak 27 Ekim 2009 tarihinde düzenlenecek Atatürk ve Cumhuriyet konulu Bilgi Yarışmasının finaline katılmaya hak kazandıklarını belirten Müdür Orhan Toker, ayrıca İnegöl ve beldelerinde bulunan 15 lise arasından soruları doğru cevaplayarak finalde yarışmayı hak kazanan Özel Altın Nesil Lisesinin 10. sınıf öğrencileri İ. Samet Çıtır, Abdullah Erdem, Büşra Arı’nın,  okulun Tarih Öğretmeni Ali Altınkaya rehberliğinde final yarışmasına hazırlandıklarını, elemelerde ikinci olan Altın Nesil Lisesi öğrencilerinin finalde de derece eldeceklerine inandıklarını söyledi.

Toker, “Öğrencilerimiz bir haftalık süreçte çalışmalarını devam ettirecek. Bundan sonraki hedefimiz, final yarışmasında da derece almak. Yarışmada birinci olan öğrencilerimizi ve bunda katkısı olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim