Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan engelli çocuklarla Bursa ve İnegöl protokolü iftarda buluştu.

Ortaköy Kervansarayın da düzenlenen iftar programına İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, İlçe Müftü vekili Dr. Ömer Faruk Atan, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın eşi Ayşegül Canbolat ve çocuklar katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, “Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı bu anlamlı günde çocuklarımız ve siz değerli aileleriyle, bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün burada büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Bu güçlü ailede sevgiyle muhabbetle aynı sofrada buluştuk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin her daim yanındayız, emrindeyiz. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizin daim olmasına vesile olmasını temenni ediyor, hepinize hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

İnegöl’de tarihi bir ortamda Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezin de kalan çocuklar ile Umut Evlerinde kalan çocuklar iftar programında bir araya geldi. Manevi duyguların yoğunlaştığı gecede çocukların okuduğu ilahiler ile karagöz gösterisi renk kattı.

Editör: TE Bilişim