İnegöl Organize San

 


İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada Güvenlik Görevlisi olarak çalışan genç, fabrika etrafında devriye gezdikten sonra dinlenmek için girdiği güvenlikçi kulübesinde, beylik silahı ile kafasına ateş etmek suretiyle  intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, 5 yıldır aynı firmada Güvenlik Görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Oktay Subaşı, dün sabah diğer güvenlik görevlisi arkadaşları ile birlikte saat 06.00 sıralarında fabrika etrafındaki devriye turunu tamamladıktan sonra, güvenlikçi kulübesinde dinlenmeye başladı. Gündüz vardiyası için fabrikaya gelecek işçilerin kontrolü için giriş kapısının yanına gelen Güvenlik görevlisi Murat Gündüz, kendisi ile birlikte giriş çıkış kontrolü yapması gereken Oktay Subaşı’nın görev yerine gelmemesi üzerine, güvenlikçi kulübesine giderek arkadaşını çağırmak istedi. Sandalyenin üzerinde oturur vaziyetteki arkadaşının uyuduğunu sanıp, uyandırmaya çalışan Murat Gündüz, arkadaşının kafasındaki kanı fark etti.

Murat Gündüz’ün durumu bildirmesi üzerine söz Güvenlik Kulübesine gelen fabrika yöneticileri, olayı hemen 112 Acil Servis ve Emniyet ekiplerine ilettiler. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık  görevlileri, olay yerinde yaptıkları müdahalede genç Güvenlikçinin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kars İli Selim İlçesi doğumlu olup, Alanyurt’ta ikamet ettiği ve 1,5 yıllık evli olduğu öğrenilen Oktay Subaşı’nın içine kapanık bir kişiliğe sahip olduğu, kimseyle bir şey paylaşmadığı belirtilirken, maddi problemler nedeniyle intihar edebileceği ifade edildi. Bu arada Oktay Subaşı’nın mesai saati bitmiş olmasına rağmen evine gitmemesi üzerine eşinin sık sık telefonla araması  ve “Ne zaman geleceksin?” diye de mesaj atması duygulu anların yaşanmasına neden oldu..

Olay yerine gelen amcası ve ağabeyi ile mesai arkadaşları gözyaşı dökerken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerinde ve ceset üzerindeki gerekli incelemelerinin ardından genç Güvenlikçi Oktay Subaşı’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Editör: TE Bilişim