İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban CHP Yıldırım meclis üyesi Şahin Sevinç’in ‘Burası İnegöl Değil’ söylemine tepki göstererek vatandaşlarımıza bir özür borçlu olduğunu kendisine hatırlatmak isterim dedi.


Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan CHP Yıldırım meclis üyesi Şahin Sevinç'in ‘Burası İnegöl Değil’ söylemi üzerine, kes sesini diyerek meclis üyesinin mikrofonunu kapattırmıştı.

CHP’li Meclis Üyesi Şahin Sevinç’in İnegöl’ü küçük gördüğü söylemlerine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’dan tepki geldi.
Katıldığı bir programda basın mensuplarının sorusu üzerine konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban şu ifadeleri kullandı;
“Ben o meclis toplantısından 2. OSB’de bir toplantım olduğundan dolayı erken çıkmak durumunda kaldım. Yaşanan olay hiçbir şekilde kabul edilebilir bir olay değildir. Ben Şahin beyle aynı seviyede konuşmak istemiyorum. Kendisi mutlaka yapmış olduğu konuşmanın yanlış olduğunun farkındadır. İnegöl’de CHP’li arkadaşlarda kendilerini tasvip etmediklerini ifade etmişler. Bende basından takip ettim. Kendisinin İnegöllü vatandaşlarımıza bir özür borcu olduğunu hatırlatmak isterim. İnegöl’ün neyini görmüş ki, Burası İnegöl Değil’ ifadesini kullanmış. Ben kesinlikle hoş olmayan bir tutum olduğunu düşünüyorum. Özellikle siyasetin içerisinde olan insanların bu konuda hassas ve dikkatli olmaları gerektiğine inanıyorum. Kendisine yakışır ifadeler kullanırsa meclisimize de Bursamızada daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim