Siyah-Beyazlılar’ın Pamir bebek için başlattığı kampanyada mutlu sona gelindi. Kulübün Youtube kanalından yapılan etkinliğin sonrasında destekler çığ gibi büyüdü ve Pamir bebeğin yurt dışında tedavi olması için gereken 2 milyon 132 bin Euro’ya (19 milyon 500 bin TL) ulaşıldı. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Başkanımızın kızı Elgiz Nur Çebi Yavuz’un, iki yaşına gelmeden yurt dışında tedavi olması gereken SMA hastası Pamir bebeğin tedavi masraflarını karşılamak için düzenlediği yardım organizasyonu mutlu sona ulaştı. Yardım organizasyonuna katılarak camialarına destek çağrısında bulunan Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz başta olmak üzere, değerli sanatçılar; Ceyda Düvenci, Ozan Dolunay, Sarp Apak ve Şevval Sam ile yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, Pamir bebeğe acil şifalar dileriz” denildi.
PAMİR BEBEK ABD’YE GİTTİ
Tedavisi ABD’nin Boston şehrinde bulunan Boston Children’s Hospital’de devam edecek. Pamir Bebek ve ailesini ABD’nin Boston şehrinde yaşayan İnegöllü iş adamı Celil Bayram karşıladı. Celil Bayram yaptığı açıklamada Pamir bebeğin tedavisine başlanıldığını ifade etti.
EDA’DA DESTEK BEKLİYOR
İnegöl’de ikamet eden SMA hastası minik Eda’nın tedavi masrafları 2.5 Milyon EURO gerekiyor. Bu tedavi masraflarını aile karşılayamazken,  Eda’nın annesi Hatice Öz sosyal medya üzerinden #edayanefesol hastagı ile sesini duyurmaya çalışıyor.
%3’Ü TAMAMLANDI
Eda’nın annesi sosyal medya aracılığı ile sesini duyurmaya çalışırken şuana kadar tedavi için gereken 2.5 milyon doların sadece 76 bin 500 doları toplanabildi.

HESAP NUMARALARI
Yardım etmek isteyenler için hesap numarası
Hatice Öz / Kuveyt Türk / TR 3200 2050 0009 6799 5500 0001

Editör: TE Bilişim