Israrla gözaltına alınmak istedi
beni de içeri atın 
İnegöl'de seyir halinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polis ekipleri, Bursa-Ankara karayolunu üzerinde ani manevralar yapan aracın sürücüsü ve yanındaki 3 arkadaşına cezai işlem uyguladılar. Alkollü olan 4 şahıs, polis ekiplerine zor anlar yaşattılar. Polisi ekipleri,  polis otosunun içine oturarak ısrarla gözaltına alınmak isteyen alkollü şahsı, zorlukla araçtan indirdiler. 
İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde uygulama yaparken, karayolu üzerinde seyir halinde 16 PA 112 plakalı kamyonetin ani manevralar yaptığını fark ettiler. Aracın peşine düşen ekipler, anons yaparak dur ihtarında bulundular. Dur ihtarına uymayan sürücü, hızla kaçmaya başladı. Ekipler, aracı Huzur mahallesi girişinde durdurdular. 
Sürücü Şengin K.(62)'ın alkol testinde 243 promül, ayrıca araçta bulunan Oktay Y., Serkan B. Ve Şansal Y.'nin de alkollü oldukları tespit edildi. 
ZORLA GÖZALTINA ALINMAK İSTEDİ
Alkollü olan sürücü ve yanındaki 3 şahıs, polis ekiplerine zor anlar yaşattılar. Alkollü sürücüye alkollü araç kullanmaktan Bin 340 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücü ve yanındaki 3 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için 12 bin 600 TL cezai işlem uygulandı. İşlemler için karakola götürülmek üzere polis otosunun kabinine alınan sürücüyü, gören arkadaşı Şansal Y., ısrarla araca binerek inmek istemedi. Polis ekiplerine "Beni de içeri atın, arkadaşımı yanlız bırakmam" diyerek direnen Şansal Y. Zorlukla araçtan indirildi. Sürücü işlemler için karakola götürülürken, diğer 3 şahıs cezai işlemin ardından evlerine yönlendirildiler. 
Kamyonet çekiciyle otoparka çekildi.

Editör: TE Bilişim