İnegöl Posof Kültür


İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Bursa As Akademi Dil Merkezi işbirliğinde düzenlenen yabancı dil kursları devam ediyor. Bursa As Akademi Dil Merkezi Kurum sahibi Sinem Burcu, Almanca ve Hollandaca Aile Birleşim Sınavlarından yüzde 100 geçme garantisi verdiklerini belirtti.
Yaklaşık bir ay önce başlayan yabancı dil kursları ile ilgili bilgiler veren Bursa As Akademi Dil Merkezi Kurum sahibi Sinem Burcu, İngilizce, Almanca, Rusça, Hollandaca (Flamence), Fransızca ve İspanyolca kursları verdiklerini belirterek, "Oldukça uygun fiyatla verdiğimiz kurslarımızda, yabancı öğretmenler eşliğinde, her yabancı dil branşında öğretmenlerimiz derslere giriyorlar. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik ayrı ayrı İngilizce eğitimi veriyoruz. Şuan İnegöl'de ağırlıklı olarak aile birleşim sınavlarına (A1) yönelik kurs veriyoruz. Sınıf kontenjanlarımız sınırlı olduğu için, az öğrenci ile daha verimli dersler veriyoruz. Öğrenciler ile birebir ilgileniyoruz. Kurs saatlerimizi de öğrencilerimize göre ayarlıyoruz. Aile Birleşimi Sınavı için kurslara başvuranlar sertifikalarını alana kadar kurslara devam ediyoruz. Yani kurslarımıza bir kere katılanlar sınavı geçene kadar kurslarımıza ücretsiz olarak devam ediyorlar” dedi.
Kursların, yaklaşık bir ay önce İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde başladığını belirten Sinem Burcu, “Şuan Hollandaca ve Almancanın yanında yetişkinlere ve çocuklara yönelik İngilizce kurslarımız devam ediyor. Sınıflarımız 15’er kişilik kontenjanla sınırlıdır. Şuan kurslarımıza toplam 50 kişi devam ediyor. Aile Birleşimi sınavlarından geçildiği takdirde, vize danışmanlığını ücretsiz olarak veriyoruz. Yeni başlayacak olan yetişkinler için İngilizce kursumuz 3 seviye verilecek ve Haziran 2011 tarihine kadar devam edecektir. Çocuklar için verilen kursumuzda ise okula takviye olarak İngilizce kursu verilecek. Aynı zamanda İlköğretim 2. ve 3. sınıflar için yardımcı materyaller kullanılarak İngilizceyi sevdirmeye yönelik bir çalışma yapacağız. İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde aynı zamanda kadınlara yönelik aile planlaması konulu seminerler vermeyi de planlıyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyenler İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne bizzat  veya 0554 831 96 98 numaralı cep telefonundan başvuru yapabilir ve bilgi alabilirler" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim